Stuurslot | Universeel | Elephant Lampa

Autodieven worden tegenwoordig steeds slimmer wanneer het gaat om het stelen van je auto. Het is daarom verstandig om een stuurslot aan te brengen. Hierdoor maak je het autodieven niet alleen vele malen moeilijker maakt om je auto te stelen, ook bescherm je de airbag. Dit is tegenwoordig een geliefd voorwerp om te stelen. Het aanbrengen van een stuurslot is een kleine moeite, door het verrichten van kleine ingreep creëer je een veel grotere zekerheid dat anderen er niet met je wagen vandoor gaan.

Het Stuurslot Elephant voorkomt diefstal van uw auto en is geschikt voor een stuur van maximaal 43cm doorsnede. Het stevige slot zorgt ervoor dat het stuur niet kan worden gebruikt, zodat niemand uw auto kan wegrijden of -rollen. Zonder sleutel is het namelijk onmogelijk om het slot te verwijderen. U krijgt het Stuurslot Elephant geleverd met 2 sleutels. Op 2 plekken zit het slot tegen het stuur aan. U laat uw auto goed beveiligd achter met het Stuurslot Elephant.

Doordat het slot op het stuur aangebracht wordt heeft het ding ook meteen een afschrikkende functie; eventuele dieven zullen het waarschijnlijk veel te veel moeite vinden om het slot door te zagen of op een andere manier onschadelijk te maken.

Het Lampa stuurslot Elefant Lock is een slot dat nagenoeg geschikt is voor elk stuur in uw camper of auto.

Koop hem nu het stuurslot bij ons in de aanbieding is!

Slot word verkocht in de verpakking met twee sleutels, zonder het afgebeelde stuurwiel.

Prijs

€13,99

Betalen bij afhalen