Aircoservice
Wilt u weten hoe goed uw airco nog werkt? Kom langs bij ons voor de gratis AircoCheck! Wij controleren gratis de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt.

Daarnaast bieden wij nog meer service aan het aircosysteem:


Met Airco Fresh wordt de airco gereinigd van bacteriën en schimmels en voorzien van een frisse geur.


Met de Airco Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw airco vervangen en gerecycled, volgens officiële STEK-eisen. Uw airco werkt en koelt weer optimaal! U kunt de Airco Servicebeurt ook voordelig combineren met Airco Fresh.


Met de Airco Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw airco vervangen en gerecycled, volgens officiële STEK-eisen. Bovendien wordt uw airco gereinigd (Airco Fresh). Dit voorkomt bacteriën en verhelpt nare luchtjes.

Meer over de aircoservice
Steeds meer personenauto’s en bedrijfswagens zijn voorzien van een aircosysteem. Een airco is comfortabel en zorgt er voor dat u ontspannen kunt autorijden. Daarnaast levert de airco een wezenlijke bijdrage aan de veiligheid doordat het concentratievermogen van de bestuurder bij een aangename temperatuur optimaal blijft.
Zomers houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter helpt het systeem de ruiten te ontwasemen.
Het is verstandig de airco in alle jaargetijden te gebruiken, dit komt het systeem ten goed. Het is dus niet zo dat weinig gebruiken het systeem spaart.