Onderhoud
Regulier onderhoud aan uw auto is van groot belang; het verkleint de kans op pech en zorgt voor veiligheid. Om uw auto in de juiste conditie te houden adviseren wij regelmatige controle en jaarlijks onderhoud. Hierdoor kunnen vaak defecten in een vroeg stadium worden herkend en verholpen, waardoor onnodig grote en dure reparaties kunnen worden voorkomen.

Er zijn twee verschillende onderhoudsbeurten: de jaarlijkse – ook wel kleine beurt genoemd – en de grote beurt.

Grote Beurt
De Grote Beurt wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, (gloei)bougies ,remolie, controle van de banden, verlichting, airbags, distributieriem en andere veiligheidssystemen.

Uiteraard worden de motorolie, oliefilter en luchtfilter vervangen. De interieurfilter en vloeistoffen, waaronder koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof worden gecontroleerd en zo nodig vervangen of bijgevuld. Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave.

Laat u een Grote Beurt bij ons uitvoeren, dan kunnen wij de APK-keuring GRATIS voor u uitvoeren!

Jaarlijkse Beurt
Met Jaarlijkse Beurt – ook wel bekend als de Kleine Beurt – wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Daarnaast wordt de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten (o.a. banden, remmen, verlichting, schokdempers), wordt het interieurfilter gecontroleerd en worden alle vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.

Natuurlijk wordt u te allen tijde gebeld indien een reparatie aan uw auto nodig is, en geven wij een vrijblijvende kostenopgave.